Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Povestea noastra

Sănatate pentru toți

Offshore Eco este un startup care încearcă să iși ia angajamentul de a
fi în primul rând compania care distribuie sănătate.
După un an de muncă am reușit să avem pusă la punct o strategie de
distribuție a fructelor. Un prim pas și unul dintre cei mai importanți
pentru noi a fost să identificăm producătorii de fructe la nivel
regional, național și internațional.

Ce facem?

Offshore Eco își dorește să fie în primul rând un ambasador al unui stil de viață sănătos. Din acest motiv ne-am angajat să devenim promoteri și distribuitori de sănătate direct la tine la birou.

Startup-ul nostru va fi o alternativă la gustările nesănătoase din timpul zilei cât și un supliment de energie sănătos distribuit exact acolo unde este nevoie, birouri, evenimente, s.a.m.d.

Prin exigența calității serviciului oferit, ne asigurăm de tot procesul începând de la achiziționare, depozitare, ambalare și distribuirea fructelor acolo unde vom fi solicitați.

Primul punct de lucru l-am deschis la Iași însă, odată cu dezvoltarea companiei vom încerca să distribuim și la nivel regional și național. Pornind de la premiza că Sănătatea trebuie menținută investim încontinuu în echipa noastră. Avem lângă noi cei mai buni profesioniști din domeniul nutriționist, pentru că toate produsele noastre sunt atent selecționate, combinate și recomandate de către nutrioniștii noștri, astfel Offshore Eco încearcă să devină o companie cu, și pentru oameni ce vor să adopte un stil de viață cât mai sănătos.

Strategie

Strategia Offsore Eco este simplă, tocmai prin filosofia pe care am clădit compania noastră și anume: livrarea de sănătate direct la biroul sau evenimentele tale.

Misiune

Împreună cu nutriționiștii noștri ne dorim să anticipăm, să susținem și să ajutăm la promovarea unui stil de viață sănătos asigurându-ne că ajunge la tine suplimentul de fructe necesar.

Obiectiv

Prin furnizarea de fructe către clienții noștri la standarde internaționale de calitate, ne dorim să promovăm adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos, prin distribuirea cantităților necesare și optimizate de către experții noștri.

Producători

Politica noastră este de a consolida continuu rețeaua noastră cu producătorii interni și internaționali, asigurându-ne că vom avea acces la cele mai calitative produse. Astfel ne aigurăm că vom furniza mereu ceea ce promitem.

Clienții noștri

Clientul nostru ești tu, angajatul, omul care își dorește să fie în forma maximă mereu, la înălțime. Treaba noastră este să îți convingem șeful împreună cu tine că îți vrem binele asigurându-ți porția zilnică de energie, de sănătate, pentru că, de ce nu, fericirea ta înseamnă stare de bine, înseamnă productivitate, înseamnă că tu iți dorești să ajungi un angajat model ce emană energie pozitivă în jurul tău.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.