Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cu totii iubim fructele si cunoastem beneficiile acestor, dar nu mereu reusim sa le achizitionam. Fa un gest care cu siguranta va fi apreciat de angajatii tai si comanda fructe la birou pentru o ocazie speciala sau alege unul din abonamentele oferite de noi care iti asigura livrari zilnice-saptamanale sau de cate ori ai nevoie.

Avantaje

ANGAJATII sunt foarte importanti pentru firma dumneavoastră, iar fructele proaspete livrate la birou vor furniza energie naturală și durabilă de care acestia au nevoie pentru a menține un nivel de lucru performant, la cel mai inalt potential al lor.

In zilele noastre, organismul uman are nevoie de mai multe vitamine și minerale decât oricând înainte. Acest lucru se datorează faptului că se lucrează intr-un ritm mai intens, mai multe ore, suntem mai expusi la noxe si la poluare și suntem sub mai mult stres decât am fost obisnuiti. Consumul de fructe în fiecare zi este o modalitate simplă de a reduce stresul vietii de zi cu zi și o modalitate perfecta de a promova un mediu de muncă sănătos si armonios.

PRODUCTIVITATE

ENERGIE

SANATATE

APRECIERE

MOTIVATIE

FERICIRE

Doriți o ofertă?

Lăsați-ne câteva date de contact și vă vom contacta noi.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.